recept: Hideg málnaleves, Kifőzde
Hideg málnaleves
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

40 dkg málna,
15 dkg porcukor,
2 dl finom, édes, vörösbor,
citromlé


A málnát kiválogatva, megmosva, megszórjuk kb. 10 dkg porcukorral, hűvös helyen állni hagyjuk.
10 dkg málnát félreteszünk és jól lehűtünk. A maradék cukrot a vízzel felfőzzük, majd hozzáadjuk a málnához és összeturmixoljuk.
Hozzáöntjük a vörösbort, citromlével ízesítjük.
Ezutén hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és néhány órára behűtjük.
Csészékbe adagolva kínáljuk.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Forrás: Internetes gyűjtés alapján módosítottam.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.07.30. Utoljára frissítve: 2008.08.04.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 12:34:16 - 1.39)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez