Hozzávalók: |
Elkészítés: |
40 dkg málna, 15 dkg porcukor, 2 dl finom, édes, vörösbor, citromlé |
A málnát kiválogatva, megmosva, megszórjuk kb. 10 dkg porcukorral, hűvös helyen állni hagyjuk. 10 dkg málnát félreteszünk és jól lehűtünk. A maradék cukrot a vízzel felfőzzük, majd hozzáadjuk a málnához és összeturmixoljuk. Hozzáöntjük a vörösbort, citromlével ízesítjük. Ezutén hozzáadjuk az egészben hagyott málnát, és néhány órára behűtjük. Csészékbe adagolva kínáljuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |